N-VA DESSEL STELT ZIJN KANDIDATEN VOOR

Op 26 mei 2018
barbara_kris

Onze leden keuren de lijst voor de gemeenteraadsverkiezingen goed.
Donderdag 24 mei werd de lijst met 21 kandidaten voor de gemeenteraadsverkiezingen goedgekeurd. Kris Van Dijck, huidig burgemeester, is lijsttrekker en jongere Barbara Rommens staat op de 2e plaats. Dit sterke duo heeft tijdens de ledenvergadering het startsein gegeven voor de verkiezingscampagne. De pre-campagne met de vogelhuisjes loopt ondertussen als een trein.
Gele vogelhuisjes


De lente is in het land. Je merkt het aan het weer, maar ook in het straatbeeld. In heel Dessel zie je gele vogelhuisjes verschijnen aan voorgevels of in voortuinen waarin vogeltjes zich kunnen nestelen. Zorgen voor dieren getuigt van betrokkenheid en geeft zowel mens als dier een warm en veilig gevoel. De gele vogelhuisjes staan symbool voor onze Desselse N-VA-werking. En dit op twee vlakken.


Een veilige plek voor iedereen


Ten eerste biedt het vogelhuisje bescherming, en zo zien wij ook ons dorp. Een plek waar het goed is om te wonen en waar veiligheid en bescherming kan geboden worden. Een plek waar je jezelf kan zijn.

Daarnaast worden vogelhuisjes bevolkt door vogeltjes van diverse pluimage. Zo bestaat onze grote groep van N-VA-mandatarissen, bestuursleden en medewerkers uit mensen van diverse pluimage. Verschillende afkomst. Verschillende opleidingen. Verschillende talenten. Maar één ding hebben ze gemeen: een groot hart voor Dessel en de Desselaars en de wil om voor onze toffe gemeente te blijven zorgen.


21 kandidaten


Uit deze rijke waaier van betrokken mensen schuiven wij nu 21 mensen naar voor die kandidaat zullen zijn. Kandidaat om de volgende zes jaar Dessel te besturen. De kandidaten die voor jou geselecteerd werden, wonen verspreid in de gemeente Dessel, zijn van verschillende leeftijden en genoten verschillende opleidingen. Ze hebben allen een eigen levenservaring en -wijsheid, verschillende interesses en eigen kwaliteiten, karakters en persoonlijkheden. Ieders engagement en inzet ligt op een ander terrein.

En zo gaan we samen met jou voor een warm, veilig en leefbaar Dessel. Al deze verschillende kandidaten met verschillende achtergronden zullen zorgen voor een sterk, stabiel en kwalitatief hoogstaand beleid dat aandacht heeft voor iedereen. De voorbije legislaturen mochten we Dessel al besturen. Vanuit die ervaring zullen we bewaken wat goed is en bijsturen waar het nodig is. Het algemeen welzijn van alle inwoners krijgt daarbij voorrang. Nieuwe initiatieven zitten in de pijplijn en de lat zal nog hoger gelegd worden.

Wens je ons symbolisch te steunen? Ook bij jou past vast een vogelhuisje. Haal je vogelhuisje dan af op het N-VA-secretariaat op Zandvliet 60 of bij één van de N-VA-bestuursleden. Vraag ernaar!
 

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is