Nieuwjaarsboodschap van de voorzitter

Op 31 december 2015
Voorzitter N-VA Dessel

Beste Vrienden,

 

Bij het einde van 2015 wil ik jullie allemaal nog eens bedanken voor de inzet en aanwezigheid op de talrijke vergaderingen en evenementen van N-VA Dessel. Het bijna afgelopen jaar was opnieuw een bijzonder jaar met goede en minder goede momenten, zoals dat gaat in het leven. Persoonlijk heb ik dit eindejaar van dichtbij mogen ervaren welk een sterke groep van vrienden we zijn, dank daarvoor!

 

Ook voor de volgende jaren blijft het belangrijk dat we dit zo houden. N-VA Dessel is niet zomaar een groep van mensen met een gezamelijke ideologie, we zijn veel meer dan dat. Over de jaren heen hebben we, met vallen en opstaan, veel met elkaar gedeeld en beleefd. Richting 2016 en de verkiezingen in 2018 moet dat ook het uitgangspunt zijn en blijven. We kunnen al eens verschillen van mening en discussiëren, we zijn dan ook een lokale afdeling van een politieke partij, maar alleen samen trekken we ook in 2018 het ‘overwinningslaken’ naar ons toe!

 

Dat betekent ook voor 2016 hard werken voor onze gemeente Dessel maar ook ongetwijfeld veel leuke momenten. Vanuit het kerncomité hebben we de afgelopen weken ook hard gewerkt aan ons traject 2018. Hieruit zal binnenkort een plan volgen hetwelk ik ga presenteren aan jullie op een volgende vergadering. Bedoeling is dat we ons hier allemaal achter scharen en dan gaan we er met z’n allen voor zorgen dat we ook in de toekomst vooruitgaan met N-VA Dessel!

 

Vanavond goed vieren allemaal, ik zie jullie in het nieuwe jaar!

 

Met vriendelijke groeten,

 

Günther Peeters

Voorzitter NVA Dessel

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is