Theo Francken in Dessel

Op 11 april 2016
Theo Francken met N-VA jongeren

Op vrijdagavond 25 maart hadden wij de eer om dé man van het moment te mogen ontvangen in ons eigen Dessel, onze Staatssecretaris voor Asiel & Migratie en Administratieve Vereenvoudiging, Theo Francken!
Net zoals alle andere jaren, proberen wij met Jong N-VA Dessel een politiek zwaargewicht naar Dessel te halen. Vorig jaar, toen we onze spreker voor 2016 kozen, merkten wij al dat er een fameuze vluchtelingenstroom zat aan te komen. Vandaar dat onze interesse meteen uitging naar Theo Francken.
Initieel vreesden wij ervoor dat de bovenste kantine in Brasel te groot ging zijn, maar hier kregen we al snel ongelijk in. De zaal liep helemaal vol en uiteindelijk telden we een dikke 120 man die anderhalf uur muisstil aan Theo zijn lippen hingen. Tijdens Theo's uiteenzetting werden meerdere uitspraken door de zaal op applaus onthaald.
Wij willen Theo dan ook uitdrukkelijk bedanken dat hij in zijn overvolle agenda een momentje voor Jong N-VA Dessel en alle aanwezige geïnteresseerden vrijmaakte om ons te komen toespreken!
Hou zeker ook de website www.tvmol.be in de gaten. Hierop verschijnt weldra een verslag van de avond.

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is